پاسخ: [شرکت کنید] فقط با افزایش 5MHz برنده جایزه باشید: دورهمی مجازی به صرف چالش اورکلاک!
با توجه به شرایط چلنج امکانش هست که شرکت کنندگان از اطلاعات ماقبل خودشون استفاده کنند یعنی از داده هایی که قبلاً داشته اند هم اکنون جهت شرکت در مسابقه استفاده داشته باشند
چون ممانعتی در قوانین ندیدم آیا این امکان وجود دارد؟
من در سیستمهایی که قبلاً داشتم تا 95% هم اورکلاک داشتم و عکسهاش موجود هست آیا استفاده از این امکان درست هست؟
2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: [شرکت کنید] فقط با افزایش 5MHz برنده جایزه باشید: دورهمی مجازی به صرف چالش اورکلاک!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام و عرض ادب به بچه های شهرسخت افزار، اینم یه تست برای شرکت در مسابقه.
البته cpuهای خوبم در دسترس نبودن متاسفانه اینم که وال داشت، همینو از ما قبول کنید:1. (29):
نقل قول:
با توجه به شرایط چلنج امکانش هست که شرکت کنندگان از اطلاعات ماقبل خودشون استفاده کنند یعنی از داده هایی که قبلاً داشته اند هم اکنون جهت شرکت در مسابقه استفاده داشته باشند
من در سیستمهایی که قبلاً داشتم تا 95% هم اورکلاک داشتم و عکسهاش موجود هست آیا استفاده از این امکان درست هست؟
سلام
طبق قوانین شما می توانید این کار رو بکنید و قانون اولیه به هیچ عنوان نمی تواند تغییر کند
چون خیلی از دوستان که سیستم فروشی دارن از چندین پردازنده برای شرکت کردن استفاده کردن با خنک کننده های مختلف و این طبق قوانین بود در سایت های اورکلاک جهانی هم هیچ قانونی برای تاریخ وجود نداره و هرکس که اورکلاک بیشتری کرده باشه بالاتر قرار می گیره
من چون از اورکلاک سردر نمیارم قبلا روی اورکلاک یکی از اعضا حساس شدم که چطور ممکنه کسی بتونه 69 درصد اورکلاک کنه و بعد از فهمیدن حقیقت از ایشون عذرخواهی کردم (منظورم آقا ایمانه) اما حالا شما می فرمائید 95 درصد و من خیلی مشتاقم که اسکرین شات های شما رو ببینم و هم مدل پردازنده و هم خنک کننده ای رو که استفاده کردین رو بشناسم
اگه واقعا 95 درصد اور کرده باشید به نظر من این حق شماست که برنده باشید مخصوصا که اهل سیستان هستید
نقل قول:
سلام
طبق قوانین شما می توانید این کار رو بکنید و قانون اولیه به هیچ عنوان نمی تواند تغییر کند
چون خیلی از دوستان که سیستم فروشی دارن از چندین پردازنده برای شرکت کردن استفاده کردن با خنک کننده های مختلف و این طبق قوانین بود در سایت های اورکلاک جهانی هم هیچ قانونی برای تاریخ وجود نداره و هرکس که اورکلاک بیشتری کرده باشه بالاتر قرار می گیره
من چون از اورکلاک سردر نمیارم قبلا روی اورکلاک یکی از اعضا حساس شدم که چطور ممکنه کسی بتونه 69 درصد اورکلاک کنه و بعد از فهمیدن حقیقت از ایشون عذرخواهی کردم (منظورم آقا ایمانه) اما حالا شما می فرمائید 95 درصد و من خیلی مشتاقم که اسکرین شات های شما رو ببینم و هم مدل پردازنده و هم خنک کننده ای رو که استفاده کردین رو بشناسم
اگه واقعا 95 درصد اور کرده باشید به نظر من این حق شماست که برنده باشید مخصوصا که اهل سیستان هستید
محمد جان رکورد فعلی در اختیار کاربر iSteve (آقا ناصر)است با 110.75% :lol:
نقل قول:
سلام آقا وحید گل
آقا وحید گل فقط نتایج جدیدی که برای این چالش ثبت شدن قابل قبول هست . چون دورهمی خودمونی بوده زیاد روی قوانین سخت نگرفتیم ولی خود کاربرا باید رعایت کنن تا حقی از کسی ضایع نشه
جدول مسابقه (بروزرسانی میشود)
رتبه |
نام کاربری |
مدل پردازنده |
فرکانس پایه |
فرکانس اورکلاک |
درصد اورکلاک |
1 |
isteve |
celeron 420 |
1600 |
3372 |
110.75% |
2 |
soushiant |
celeron 430 |
1800 |
3153 |
75.16% |
3 |
خبات کریمی |
I5 6400 |
2700 |
4725 |
75% |
4 |
I M A N |
I5 6400 |
2700 |
4563 |
69% |
5 |
siatel2010 |
I7 5820k |
3300 |
4831 |
46.39% |
6 |
vivid |
FX 8120 |
3100 |
4354 |
4045% |
7 |
LORN |
I7 6950x |
3000 |
4199 |
39.9% |
8 |
sherodinger |
I7 5820k |
3300 |
4499 |
36.33% |
9 |
tonypb |
Q9550 |
2830 |
3833 |
35% |
10 |
commilion |
I7 6700k |
4000 |
4401 |
33.36% |
11 |
david071 |
I5 3570k |
3400 |
4516 |
32% |
12 |
mahdi - gtx |
FX 6350 |
3900 |
5028 |
28.92% |
13 |
Black Boy |
PHENOM II 1090T |
3200 |
4112 |
28.5% |
14 |
mohsen1367 |
pentium 4 531 |
3 |
3681 |
22.7% |
15 |
mohamed |
phenom 955 |
3200 |
3917 |
22.4% |
16 |
Amir1234646 |
A10 7850k |
3700 |
4489 |
21.32% |
17 |
nima_hl |
ATHLON II 250 |
3000 |
3599 |
19.96 |
18 |
AMD>INTEL |
PHENOM II 965 |
3400 |
4046 |
19% |
19 |
ice m@n |
FX 8350 |
4000 |
4715 |
17.87% |
20 |
shayanspd |
I7 4790K |
4000 |
4598 |
14.95 |
21 |
MAHDI0742 |
E5200 |
2500 |
2755 |
10.2 |
22 |
deniel110 |
I5 4460 |
3200 |
3513 |
9% |
23 |
sardar74 |
E8500 |
3160 |
3229 |
2.1% |
نقل قول:
سلام آقا وحید گل
آقا وحید گل فقط نتایج جدیدی که برای این چالش ثبت شدن قابل قبول هست . چون دورهمی خودمونی بوده زیاد روی قوانین سخت نگرفتیم ولی خود کاربرا باید رعایت کنن تا حقی از کسی ضایع نشه
من با نظر شما کاملا مخالف هستم و قبلا هم حضور شما اعلام کردم که در قوانین مسابقه پارادوکس وجود داره
نقل قول:
- محدودیت در تعداد دفعات ثبت نتیجه وجود ندارد و کاربران میتوانند به تعداد دلخواه اسکرینشات با سیستمهای مختلف قرار دهند. (هر کاربر یک شانس قرعهکشی کلی دارد و در بین نتایج، معیار، بیشترین درصد اورکلاکینگ است)
- محدودیتی در انتخاب قطعات سخت افزاری وجود ندارد.
نقل قول:
- زمان برگزاری مسابقه از 8 شهریور 95 تا پایان 20 شهریور 95 است و اعضای شرکتکننده باید تصاویر ارسالی خود را در بازه زمانی مذکور در تاپیک رسمی مسابقه (همین تاپیک) در انجمن شهرسخت افزار قرار دهند.
یکی اینکه به هیچ عنوان ذکر نشده که اسکرین شات ها باید حتما در تاریخ مذکور گرفته شده باشن بلکه اعلام شده که فقط در تاریخ مذکور می تونن اسکرین شات ها رو قرار بدن
همچنین شما بفرمائید چطور ممکنه کسی از 8 شهریور تا 20 شهریور بتونه چند تا پردازنده و خنک کننده بخره؟ مگه اینکه سیستم فروشی داشته باشه یا با عضویت در تیم های اورکلاک بتونه از پردازنده ها و یا سیستم های خنک کننده دیگر دوستانش هم استفاده کنه و به نظر شما آیا این باعث نمی شه کسانی که فقط یک سیستم دارن و طبق وعده شما در این دورهمی شرکت کردن احساس از پیش باختن رو داشته باشن
به نظر من اگه شما خواهان این هستی که عدالت زیر سوال نره و حقی از کسی پایمال نشه یکی از راه های زیر رو باید انتخاب کنی
1- یا این اجازه رو صادر کنی که هر کسی که اورکلاکره و نتایج ثبت شده ای داره بتونه در این مسابقه شرکت کنه چون در این صورت خیلی از اورکلاکر های فروم های دیگه هم اگه اطلاع پیدا کنن میان و تو مسابقه شرکت می کنن یعنی حرفه ای ها هم وارد بازی می شن
2- یا فقط کاربرانی که با یک سیستم در این مسابقه شرکت کردن و اورکلاکشون رو بین 8 تا 20 شهریور انجام دادن در این مسابقه شرکت داده بشن و چون نمی شه واقعا تعیین کرد کدوم کاربر از سیستم خودش استفاده کرده ملاک اولین اسکرین شاتی باشه که قرار دادن (چون معمولا اولی رو روی سیستم خودشون انجام دادن)
به نظر من کاربری مثل vivid هم خیلی راستگو هست و هم اینکه اگه بتونه نتایج اور 95 درصدیش رو قرار بده خیلی عادلانه تره چون این فرد بدون اینکه بدونه قراره در مسابقه ای شرکت کنه مشغول اورکلاک روی سیستمش بوده یعنی به خاطر جایزه نرفته به این در و اون در بزنه
در جواب دوستمون فرانکلین هم باید عرض کنم که عدالت بهترین راه ایجاد وحدته و اگه کاربرهای این فروم احساس کنن که مسابقه های این سایت بر اساس عدالت انجام می شه موقعیت این فروم روز به روز بالاتر خواهد رفت هر چند که همین حالا هم در صدر فروم های سخت افزاری قرار داره
نقل قول:
سلام
بله عزیزم همچین رکوردهای زمانی که در کنار اساتید عزیز در تیم اورکلاک شهر سخت افزار فعال بودیم داشتم و خوب طبیعی هم بود
تمام اطلاعات در سایت hwbot.org و در تیم خوب سایت SSA ذخیره هست
پردازنده مورد استفاده Core i7 920 بود که هم و نیتروژن مایع و هم با خنک کننده دست ساز خودم واترچیلر به این نتایج رسیده بودم
نقل قول:
سلام آقا وحید گل
بسیار سپاس گذارم استاد فقط جهت بالابردن ضریب اطمینان شرکت کنندگان پرسیدم
زیرا شرکت کردن من و امثال من با توجه به بازنشستگی ما جهت گرم کردن مسابقات هست
نقل قول:
من با نظر شما کاملا مخالف هستم و قبلا هم حضور شما اعلام کردم که در قوانین مسابقه پارادوکس وجود داره
یکی اینکه به هیچ عنوان ذکر نشده که اسکرین شات ها باید حتما در تاریخ مذکور گرفته شده باشن بلکه اعلام شده که فقط در تاریخ مذکور می تونن اسکرین شات ها رو قرار بدن
همچنین شما بفرمائید چطور ممکنه کسی از 8 شهریور تا 20 شهریور بتونه چند تا پردازنده و خنک کننده بخره؟ مگه اینکه سیستم فروشی داشته باشه یا با عضویت در تیم های اورکلاک بتونه از پردازنده ها و یا سیستم های خنک کننده دیگر دوستانش هم استفاده کنه و به نظر شما آیا این باعث نمی شه کسانی که فقط یک سیستم دارن و طبق وعده شما در این دورهمی شرکت کردن احساس از پیش باختن رو داشته باشن
به نظر من اگه شما خواهان این هستی که عدالت زیر سوال نره و حقی از کسی پایمال نشه یکی از راه های زیر رو باید انتخاب کنی
1- یا این اجازه رو صادر کنی که هر کسی که اورکلاکره و نتایج ثبت شده ای داره بتونه در این مسابقه شرکت کنه چون در این صورت خیلی از اورکلاکر های فروم های دیگه هم اگه اطلاع پیدا کنن میان و تو مسابقه شرکت می کنن یعنی حرفه ای ها هم وارد بازی می شن
2- یا فقط کاربرانی که با یک سیستم در این مسابقه شرکت کردن و اورکلاکشون رو بین 8 تا 20 شهریور انجام دادن در این مسابقه شرکت داده بشن و چون نمی شه واقعا تعیین کرد کدوم کاربر از سیستم خودش استفاده کرده ملاک اولین اسکرین شاتی باشه که قرار دادن (چون معمولا اولی رو روی سیستم خودشون انجام دادن)
به نظر من کاربری مثل vivid هم خیلی راستگو هست و هم اینکه اگه بتونه نتایج اور 95 درصدیش رو قرار بده خیلی عادلانه تره چون این فرد بدون اینکه بدونه قراره در مسابقه ای شرکت کنه مشغول اورکلاک روی سیستمش بوده یعنی به خاطر جایزه نرفته به این در و اون در بزنه
در جواب دوستمون فرانکلین هم باید عرض کنم که عدالت بهترین راه ایجاد وحدته و اگه کاربرهای این فروم احساس کنن که مسابقه های این سایت بر اساس عدالت انجام می شه موقعیت این فروم روز به روز بالاتر خواهد رفت هر چند که همین حالا هم در صدر فروم های سخت افزاری قرار داره
میخواستم ریپلای بدم اشتباهی تشکر و زدم
نمیشه تشکر و پس گرفت
به هرحال حرفم اینه که خیلی مته به خشخاش نذارین
مثل وکلای پایه یک قوانین رو مرور نکنین
اگه بخواین اینجوری به ماجرا نگا کنین باید یک تیم داوری حرفه ای و یک تیم از وکلا بیان قوانین رو بنویسن
بعد مسابقه هم کلاس بندی بشه تو رده های مختلف مسابقه بدن
کلا هدف این بوده هر کسی با هرچی دم دستش هست اورکلاک کنه
نقل قول:
محمد عزیز در ابتدا تشکر میکنم که نظراتتون رو مطرح کردید.
دوست عزیز این یه «چالش» هست و اگر شما قصد شرکت در اون رو دارید، نتیجهی شما زمانی معتبر هست که برای «این چالش» ثبت شده باشه. فکر میکنم این یک موضوع بدیهی و واضح هست.
ضمناً برخی از کاربرانی که اینجا هستند چند سیستم دارند و یا تمایل دارند علاوه بر سیستم Desktop، با لپتاپشون هم تست بگذارند. بنابراین لزوماً قرار نیست همه در این بازه زمانی برن چندتا پردازنده و کولر بخرن :wink:
ضمناً اگر دوستی برنده شد، حسب مورد، تیم مدیریت، اعتبارسنجی نتایج رو با اون برندهی عزیز چک خواهد کرد و از این بابت نگران نباشید. ضمن اینکه ما با حسننیت و اعتماد به همه کاربران عزیز شهرسختافزار این چالش رو اجرا کردیم. همونطور که قبلا خدمتتون گفتم این یه چالش خودمونی و یه دستگرمی هست، بنابراین روی قوانین خیلی سختگیری نکردیم. به عنوان مثال شرط لینک Valid و ... رو برداشتیم تا کاربران عادی و تازهکار هم بتونن بدون دردسر و پیچیدگیهای ثبت نتایج، توی مسابقه شرکت کنن و در کل یه جمع «خودمونی و دوستانه» داشته باشیم.
محمد عزیز چنانچه باز ابهام یا پیشنهادی داشتی از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باش تا اجازه بدیم تاپیک روند عادی خودش رو طی کنه. :11():
===
از همه کاربران و دوستانی که لطف کردند و تا اینجا در این چالش شرکت کردند تشکر میکنیم. مسابقه همچنان ادامه داره... :give_rose:
سپاس :1. (23)::11():